Hasičské auto "Almaz" Výsuvný žebřík 70 cm červený 88956

Kód: TO9890-UNIW
Značka: Wader Polesie
491 Kč 405,79 Kč bez DPH
Skladem (21 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hasičské auto "Almaz" Výsuvný žebřík 70 cm červený 88956

Vozidla činná v trestním řízení jsou skvělou zábavou pro chlapce i dívky. Sanitky, policejní vozy a hasičské vozy jsou vozidla, která vzbuzují velké emoce. Díky hasičské stříkačce můžete do svého obývacího pokoje vnést akci plnou akce! Je čas na záchrannou akci!

Červené hasičské auto umožní vašemu dítěti cítit se jako skutečný hasič. Má prodlužovací žebřík o délce 70 cm! Navíc se může pohybovat nahoru a dolů a otáčet se. Hraní s tímto autem jistě přinese vašemu dítěti spoustu zábavy.

Barevné provedení hračky je červené, což v kombinaci s typickými polepy tohoto druhu vozidel vypadá skvěle. Struktura kol není hladká, má hřebeny imitující běhoun, což výrazně usnadňuje a zpříjemňuje jízdu na nerovném povrchu. V zadní části vozu je žebřík, který lze vysunout a otočit kolem vlastní osy. Záchranná akce s takovým vybavením nebude strašná. Žebřík se vysouvá a jeho celková délka je 70 cm!

Rozměry této velké hračky jsou přizpůsobeny průměrné výšce chlapců, pro které byla navržena, což v kombinaci s pevnými materiály nejvyšší kvality dělá z auta dokonalou hračku. Red Fire Brigade je velmi pevná a odolná a její použití je jednoduché a intuitivní. Tato hračka je vyrobena extrémně precizně, čehož si lze všimnout při pohledu na nejmenší detaily, jako je kabina řidiče nebo vybavení.

Rozměry vozidla:

Rozměr 42 cm x 12 cm x 20 cm

Rozměry balení:

44 cm x 15 cm x 25 cm

Dodává se zabalené v kartonové krabici. Pro děti starší 3 let. Hračka má certifikát CE. Je vyrobena z bezpečných a netoxických materiálů, takže hraní s tímto předmětem přinese jen spokojenost a radost.

Doplňkové parametry

Kategorie: Autíčka a vozidla
Hmotnost: 1.8 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.