LEGO Andy Warhol's Marilyn Monroe 31197

Kód: PZFLEG31197
Značka: LEGO
3 616 Kč 2 988,43 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pokud máte rádi Andyho Warhola nebo Marilyn Monroe, je tato položka přesně pro vás. Sada LEGO® Art 31197 Marilyn Monroe od Andyho Warhola ti umožní přehrát si ikonické umělecké dílo. Uteč od každodenních povinností, odpočiň si a dopřej si trochu potěšení.

Kreativní projekt
Zrekonstruuj slavný pop-artový portrét Marilyn Monroe od Andyho Warhola. Při stavbě poslouchejte přiloženou zvukovou stopu a ponořte se do světa umění a kreativity, poznejte neznámé detaily a vyslechněte si příběhy, které se za souborem skrývají. Hotový portrét dokončete jedinečnou deskou s nápisem a poté jej pověste na zeď nebo umístěte na poličku.

Zapojte své ruce a představivost
Nepotřebujete umělecké schopnosti ani obrovskou sbírku modelů LEGO, abyste si užili uspokojení ze stavění tohoto obrazu. Hotový model bude krásnou dekorací, kterou se můžete hrdě pochlubit. Tato sada LEGO Art je součástí kolekce inspirativních stavebnic pro dospělé, kteří se zajímají o popkulturu, umění, design a architekturu. Tyto sady jsou ideálním dárkem pro ty, kteří se poohlížejí po novém projektu - stejně jako ty.

Vlastnosti produktu: - Sada je vybavena speciálními funkcemi, které umožňují vytvářet umělecké dílo:


Jedinečná sada LEGO® Art 31197 Marilyn Monroe by Andy Warhol ti umožní postavit ikonický obraz čtyřmi jedinečnými způsoby. Udělej si čas na vytvoření tohoto uspokojivého modelu, a až bude hotový, hrdě si ho pověs na zeď.
Dej průchod své kreativitě se sadou 3332 dílků LEGO®, která obsahuje 9 ozdobných destiček, jedinečnou destičku s nápisem, LEGO rám, jedinečný závěsný dílek a oddělovač dílků, který ti pomůže model přetvořit.
S touto sadou se můžeš oddat své vášni a zároveň kreativně postavit jedinečné umělecké dílo. Přiložený zvukový doprovod ti navíc umožní sadu lépe poznat a dozvědět se o ní mnoho nových detailů.
Sestavte si tento model, abyste vyjádřili svou lásku k Andymu Warholovi nebo Marilyn Monroe, a pak se jím hrdě pochlubte. Stavebnice bude fungovat také jako úžasný dárek pro stavitele, jako jste vy, kteří milují poutavé a kreativní projekty.
Plocha tohoto uměleckého modelu 4 v 1 je přibližně 40 cm2. Model vypadá skvěle na stěně nebo na poličce a díky autentickým detailům se odlišuje od ostatních kusů v kolekci. Tuto sadu LEGO® lze postavit čtyřmi různými způsoby.
Nejsou potřeba žádné baterie - tato umělecká sada pro dospělé obsahuje kostky LEGO® a jedinečný zvukový doprovod, díky kterému je stavění modelu pohlcující a relaxační. Unikni každodenní rutině a vytvoř si neobyčejnou dekoraci na zeď.
Součástí stavebnice je také kvalitní návod, takže se můžeš seznámit s projektem a objevovat svět umění ještě předtím, než začneš stavět. Jakmile začnete stavět, zkraťte si čas poslechem jedinečného soundtracku.
Modely LEGO® Art zobrazující ikonická umělecká díla a obrazy hudebníků, superhrdinů a sithských lordů jsou dokonalou ozdobou, navíc zaručují spokojenost při stavění a umožňují rozvíjet lásku ke kreativnímu řemeslu.
Stavebnice LEGO® splňují nejvyšší standardy kvality, takže mají vždy jednotný vzhled, zapadají do sebe a pokaždé se snadno používají - a tak je tomu nepřetržitě již od roku 1958.
Prvky LEGO® jsou testovány, aby bylo zajištěno, že každá stavebnice LEGO Art splňuje přísné bezpečnostní požadavky, díky čemuž je tento dekorativní model Andyho Warhola Marilyn Monroe pevný a krásný.


Doplňkové parametry

Kategorie: LEGO
Hmotnost: 2.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.