Ochranná podložka pod bazén Bestway 58001

Kód: TO1346-UNIW
Značka: BESTWAY
242 Kč 200 Kč bez DPH
Skladem (>50 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ochranná podložka pod bazén Bestway 58001

Skládací podložka k zahradnímu bazénu s impozantními rozměry 335 cm x 335 cm. Jeho velká velikost umožňuje univerzální a všestranné použití, je ideální pro kulatý i obdélníkový bazén. Jeho multifunkčnost umožňuje umístění jak pod stojan, tak pod expanzní nádoby. Jak vidíte, podložka je součástí každého zahradního produktu.

Modrá ochranná podložka je především multifunkční, odolná a bezpečná, snadno se udržuje v čistotě, díky čemuž vám jistě poslouží po mnoho letních sezón. Tento výrobek je vyroben z PVC materiálu, který je odolný a odolný proti jakémukoli poškození, například proděravění nebo oděru.

Tato podložka má mnoho funkcí. Jak to můžete použít? Chrání dno bazénu před nečistotami a propíchnutím. Ochranná podložka navíc zabrání vnikání trávy, písku nebo listí a jiných nečistot do vody, protože rozměry podložky umožňují sundat klapky na ní, nikoliv přímo před bazénem. Rohož je kvalitní tepelná izolace, díky které ohřátá voda déle vydrží a udrží si teplotu. Důležité je, že přípravek může také pomoci vyrovnat půdu pod bazénem.

V sadě Bestway 58001 najdete:

- jedna ochranná podložka o rozměrech 335 cm x 335 cm.

Doplňkové parametry

Kategorie: Na zahradu
Hmotnost: 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.