Policejní stanice LEGO City - honička 60370

Kód: PZFLEG60370
Značka: LEGO
1 018 Kč 841,32 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Podpořte děti v kreativní hře se sadou LEGO® City Policejní stanice - Honička (60370) pro děti od čtyř let. Policejní stanice má zvedací zábradlí a nachází se v ní kancelář a vězení s únikovou funkcí. Součástí sady je také policejní auto a motorka zločinců a minifigurky dvou policistů a dvou zlodějů.

Sada vyrobená pro předškoláky a malé děti
Snadno sestavitelná sada pro děti od čtyř let obsahuje startovací kostku, ilustrovaný návod a aplikaci LEGO Builder - digitální nástroj pro zvětšování a otáčení, který dětem pomáhá představit si hotový model ze všech perspektiv.

Zkoumání světa hrou
Sady LEGO City jsou plné realistických vozidel, detailních budov a neobvyklých postav, které podporují volnou hru inspirovanou reálnými událostmi a nápaditými rolemi každodenních postav.

Policejní hrací sada pro děti od čtyř let - sada LEGO® City Policejní stanice - Honička (60370) umožní přehrát si akční policejní honičku.
Co je v krabici? - Vše, co děti potřebují k sestavení hračkové policejní stanice, policejního auta a motorky zloděje, a navíc minifigurky dvou policistů, dvou zločinců a policejního psa.
Vlastnosti a funkce - děti mohou připojit řetěz z motorky a spustit tak funkci útěku z vězení
Dárek k narozeninám, Vánocům a jakékoli jiné příležitosti pro čtyřleté a starší děti
Rozměry - po sestavení je policejní stanice přibližně 12 cm vysoká, 26 cm široká a 12 cm hluboká
Součástí je příslušenství pro minifigurky LEGO® - tato policejní sada obsahuje spoustu skvělých doplňků pro nápadité hraní, jako je například drahokam, klíč od vězení, dva kelímky a megafon
Nápověda pro mladší stavitele - tato sada 4+ obsahuje startovací kostku LEGO®, ilustrovanou knížku s návodem a digitálního průvodce v aplikaci LEGO Builder
Hračka, která baví a učí - sady LEGO® City zvyšují sebevědomí dětí a pomáhají jim rozvíjet důležité dovednosti, protože obsahují hračky a zajímavé postavy, které inspirují k volné hře ve světě představivosti
Kvalita je naší prioritou - všechny prvky LEGO® splňují přísné průmyslové normy, takže jsou jednotné, vždy do sebe zapadají a je radost z nich stavět - a to již od roku 1958.
Bezpečnost na prvním místě - kostky a další dílky stavebnice LEGO® se shazují, zahřívají, mačkají, kroutí a testují mnoha dalšími způsoby.
Můžete si tak být jisti, že splňují přísné celosvětové bezpečnostní normy.
Počet prvků: 1: 172

Věk: 4+

Doplňkové parametry

Kategorie: LEGO CITY
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.